Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Nexus Prime en Ice Cream Sandwich presentatie op 19 oktober

Redactie
14 oktober 2011, 10:46
1 min leestijd
Nexus Prime en Ice Cream Sandwich presentatie op 19 oktober
Nexus Prime en Ice Cream Sandwich presentatie op 19 oktober

19 oktober is de nieuwe datum voor de presentatie van de Nexus Prime en Ice Cream Sandwich. Zoals Engadget al eerder beweerde zal de persconferentie inderdaad plaatsvinden in Hong Kong. Om 10 uur ‘s ochtends lokale tijd zal het evenement beginnen. Dat betekent dat om 4:00 ‘s ochtends Nederlandse tijd de persconferentie gehouden zal worden. Het Samsung Mobile Unpacked evenement getiteld Google Episode zou eigenlijk afgelopen dinsdag plaatsvinden in San Diego, maar dit werd uitgesteld vanwege de dood van Apple-oprichter Steve Jobs.

Volgende week woensdag zal geheel in het teken staan van de volgende Nexus-telefoon van Google die gemaakt wordt door Samsung. Het is de eerste telefoon met het nieuwe Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Hoe het toestel er precies uit gaat zien is nog niet duidelijk. Vermoedelijk gaat de Nexus Prime een 4,64 inch Super AMOLED HD-scherm krijgen, een 1.2 GHz dual-core processor en een 5 megapixel camera.

Lees verder na de advertentie.

Waar wellicht nog wel meer naar uit wordt gekeken dan de volgende ‘Google-telefoon’ is Ice Cream Sandwich. Volgens de geruchten is het een van de meest substantiële Android-updates tot nu toe. 19 oktober zal dan eindelijk duidelijk worden hoe het besturingssysteem eruit gaat zien. Je kunt om 4 uur ‘s ochtends opstaan om via YouTube het evenement live te volgen, of ‘s ochtends alles teruglezen op Androidplanet.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu