De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Nexus Prime en Ice Cream Sandwich worden aangekondigd op 11 oktober’

Redactie
29 september 2011, 17:40
1 min leestijd

Samsung heeft een uitnodiging de deur uitgedaan voor een van haar Unpacked-evenementen die op 11 oktober aanstaande in San Diego zal worden gehouden. Het event is getiteld ‘Google Episode’ en de kans is groot dat hier de Google Nexus Prime en het nieuwe Ice Cream Sandwich zullen worden aangekondigd. Het event zal ook live worden uitgezonden via YouTube, iets dat normaliter alleen voor Google-events wordt gedaan. Ook zou Andy Rubin, de leider van het Android-project, tijdens het event een praatje houden.

Volgens de geruchten gaat Samsung wederom de nieuwe Nexus-telefoon voor Google maken. Hoeveel de Nexus-telefoon vooral voor ontwikkelaars gebruikt worden, lijkt de Nexus Prime dit keer juist een high-end telefoon die ook voor normale consumenten interessant moet zijn. De Google Nexus Prime zou een 4.65 Super AMOLED scherm gaan krijgen met een HD-resolutie van 1.280×720. Aan boord zou een 1.5 GHz Exynos dual-core processor, 1 GB RAM en 16 GB intern geheugen. Het zou de eerste toestel worden met de nieuwe versie van Android genaamd Ice Cream Sandwich.

Lees verder na de advertentie.

Als eerste zal de Nexus Prime vermoedelijk verkocht gaan worden door de Amerikaanse provider Verizon. Deze provider biedt als de enige van de grote vier (Verizon, AT&T, Sprint & T-Mobile) van de Verenigde Staten nog geen Samsung Galaxy S II-telefoon aan, en vermoedelijk hebben ze dit toestel overgeslagen om als eerste de Nexus Prime aan te kunnen bieden.

11 oktober zal om 11.30 ‘s ochtend plaatselijke tijd (20.30 uur Nederlandse tijd) de persconferentie plaatsvinden. Deze is hier live te bekijken op YouTube, of via de Samsung Mobile Unpacked-app die je gratis in de Android Market kunt vinden.

Samsung Mobile Unpacked Google Episode uitnodiging
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu