Nexus Prime lancering uitgesteld naar 27 oktober vanwege overlijden Steve Jobs

Redactie
7 oktober 2011, 17:15
1 min leestijd
Nexus Prime lancering uitgesteld naar 27 oktober vanwege overlijden Steve Jobs
Nexus Prime lancering uitgesteld naar 27 oktober vanwege overlijden Steve Jobs

Samsung en Google gaan op 27 oktober de Nexus Prime en Ice Cream Sandwich onthullen in Londen. De reden dat de lancering is uitgesteld is het overlijden van Apple-topman Steve Jobs. Kennelijk vonden beide bedrijven het ongepast om zo snel na de dood van Jobs een grote persconferentie te houden waarbij hard de aanval zal worden ingezet op Apple en de deze week aangekondigde iPhone 4S.

Er is niet alleen van datum maar ook van locatie gewisseld. Nu zal de onthulling van de volgende Google-telefoon en Android 4.0 Ice Cream Sandwich in Londen plaatsvinden en niet in Californië. Dat voor Londen is gekozen heeft wellicht te maken met Nokia World dat dit jaar op 26 en 27 oktober in de Engelse hoofdstad wordt gehouden en waar een groot gedeelte van de internationale pers aanwezig zal zijn. Naar verwachting zal Nokia op de 26ste haar eerste Windows Phone 7 toestellen gaan aankondigen.

Lees verder na de advertentie.

Wellicht dat Google en Samsung de extra tijd zullen gebruiken om nog extra wijzigingen door te voeren in de Nexus Prime en de Ice Cream Sandwich. De laatste dagen is al heel veel naar buiten gekomen over hoe de telefoon eruit gaat zien en wat de nieuwe Android-versie met zich mee gaat brengen.

Bron: The Next Web & Nu.nl

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu