De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Nexus Q op foto’s uit elkaar gehaald door iFixit

Redactie
5 juli 2012, 16:33
1 min leestijd
Nexus Q op foto’s uit elkaar gehaald door iFixit
Nexus Q iFixit

De geroemde reparatiesite heeft de Nexus Q uit elkaar gehaald en is daarbij stap voor stap alle onderdelen langsgelopen. Het gehele proces is in foto’s vastgelegd, zodat je uitgebreid kunt zien wat er allemaal in Google’s mediaspeler te vinden is. De Nexus Q is interessant om van binnen te bekijken, omdat het gehele apparaat volgens Google in de Verenigde Staten is gemaakt.

Door de Nexus Q uit elkaar te halen probeert iFixit er ook achter te komen hoe je hem makkelijk kunt repareren. Hoewel niet iedereen daar op uit is, zijn de foto’s wel interessant om te bekijken. Naast de foto’s op iFixit’s site wordt beschreven waar je precies naar kijkt, zodat je snapt hoe het apparaat ongeveer werkt.

Lees verder na de advertentie.

Dit is niet de eerste keer dat iFixit alle onderdelen van een nieuwe gadget langsloopt. Eerder dit jaar deden ze nog hetzelfde met onder andere de Samsung Galaxy S III.

De Nexus Q is een nieuw mediacentrum dat Google tijdens Google IO heeft onthuld. Je kunt het apparaat aansluiten op je televisie en zo films vanaf Google Play bekijken. Ook kun je de Q rechtstreeks met je speakers verbinden, waardoor hij dient als versterker.

Nexus Q iFixit 1
Nexus Q iFixit 2
Nexus Q iFixit 3

Alle foto’s bekijken: iFixit.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu