De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Nexus S 4G krijgt Android 2.3.5

Redactie
25 juli 2011, 14:27
1 min leestijd
Nexus S 4G krijgt Android 2.3.5

De Nexus S 4G krijgt als eerste smartphone ter wereld Android 2.3.5. De update brengt voornamelijk verbeteringen specifiek bedoeld voor het toestel van Sprint. Zo wordt onder meer het 4G-ontvangst sterk verbeterd en enkele Wi-Fi-problemen opgelost. Vermoedelijk zal de update naar de nieuwste versie van Gingerbread in niet al te korte tijd ook worden uitgerold voor andere Nexus S smartphones.

De Nexus S 4G voor Sprint wordt al tijden geplaagd door 4G-problemen. De update zou de maximale downloadsnelheid sterk verbeteren, iets wat veel gebruikers aankaartten als een groot probleem bij de huidige firmware. Ook wordt er een 4G-schakelaar toegevoegd aan het menu en zou de Wi-Fi-verbinding nu niet meer moeten wegvallen.

Lees verder na de advertentie.

Android 2.3.5 brengt ook TTY-ondersteuning naar de telefoon voor doven en slechthorenden. Het geluid van de externe luidsprekers zou ook aanzienlijk verbeterd zijn. Daarnaast zal NFC (Near Field Communication) nu officieel geactiveerd worden. Vanaf maandag 25 juli zal de update voor het eerst beschikbaar komen en na drie weken zal iedere gebruiker de nieuwe versie van Android op zijn telefoon aangeboden hebben gekregen. Waarschijnlijk zal de update binnen niet al te korte tijd ook worden uitgerold voor de andere Nexus S telefoons.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu