Placeholder

Nexus S 4G krijgt Android 2.3.5De Nexus S 4G krijgt als eerste smartphone ter wereld Android 2.3.5. De update brengt voornamelijk verbeteringen specifiek bedoeld voor het toestel van Sprint. Zo wordt onder meer het 4G-ontvangst sterk verbeterd en enkele Wi-Fi-problemen opgelost. Vermoedelijk zal de update naar de nieuwste versie van Gingerbread in niet al te korte tijd ook worden uitgerold voor andere Nexus S smartphones.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Nexus S 4G voor Sprint wordt al tijden geplaagd door 4G-problemen. De update zou de maximale downloadsnelheid sterk verbeteren, iets wat veel gebruikers aankaartten als een groot probleem bij de huidige firmware. Ook wordt er een 4G-schakelaar toegevoegd aan het menu en zou de Wi-Fi-verbinding nu niet meer moeten wegvallen.

Android 2.3.5 brengt ook TTY-ondersteuning naar de telefoon voor doven en slechthorenden. Het geluid van de externe luidsprekers zou ook aanzienlijk verbeterd zijn. Daarnaast zal NFC (Near Field Communication) nu officieel geactiveerd worden. Vanaf maandag 25 juli zal de update voor het eerst beschikbaar komen en na drie weken zal iedere gebruiker de nieuwe versie van Android op zijn telefoon aangeboden hebben gekregen. Waarschijnlijk zal de update binnen niet al te korte tijd ook worden uitgerold voor de andere Nexus S telefoons.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.