Nexus S maakt eerste foto’s

photo-infoEr zijn inmiddels genoeg foto’s uitgelekt van de Nexus S. Net als voor de release van de eerste Google-telefoon wordt ook deze keer de geruchtenmachine flink aangewakkerd. Zelfs Eric Schmidt wordt ingezet om een glimp van de Nexus S te tonen. Nu zijn er weer nieuwe foto’s uitgelekt. De foto’s zijn echter niet van de Nexus S, maar dóór de Nexus gemaakt.

TechCrunch ontdekte drie schijnbaar willekeurig genomen foto`s. Het interessante aan deze foto`s is wel het toestel waarmee ze geschoten zijn. Picasa meldt dat het hier om een Nexus S gaat. De foto’s wijzen erop dat het toestel momenteel getest wordt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Nexus S heeft een vijf megapixelcamera en dat is niet vooruitstrevend in vergelijking met andere Android-telefoons. Wellicht dat de software – Gingerbread – wel de nodige grenzen verlegt.

Bron: TechCrunch

Dit artikel is geschreven door Daniël Copsy.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.