Placeholder

De Galaxy Tab 7″ draait op dit moment nog op Android 2.2. Het is te hopen dat Samsung besluit om deze tabletcomputer te upgraden naar Gingerbread of Honeycomb. Wie echt niet kan wachten op Android 3.0, kan een niet-officiële Honeycomb-rom op zijn of haar telefoon installeren. De rom is gemaakt door forumlid spacemoose1 van XDA-developers, de plek waar allerlei nieuwe applicaties, widgets en custom roms uit de grond schieten. Hoewel 3G, wifi, GPS, de versnellingsmeter en toegang tot de SD-kaart nog niet werken, ziet de eerste versie er zeker niet verkeerd uit. Het is te hopen dat de ontwikkelaars de rom nog flink gaan verbeteren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Wil je per se een Honeycomb-tablet zonder kuren? Dan is het aan te raden om de Motorola Xoom te importeren uit de Verenigde Staten, bijvoorbeeld via eBay. In Nederlandse en Belgische winkels liggen momenteel nog geen Honeycomb-tablets. Daar komt eind april verandering in, want dan zullen de eerste Honeycomb-tablets van Acer het daglicht zien.

Via: Liliputing

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.