De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nieuw Android-concept met buigbaar scherm

Redactie
9 februari 2011, 13:04
1 min leestijd
Flexibel_tablet

Flexibele schermen – meestal zijn dit OLED-schermen – komen steeds vaker voorbij. Zo zagen we flexibele schermen tot nu toe al in smartphones en laptops. Ditmaal komt het bedrijf AN Design met een bijzonder Android-concept. De tablet heeft een buigbaar scherm en draait op het besturingssysteem Android.

Ontwerpers zijn erg belangrijk bij het maken van een toestel. Die bepalen voornamelijk hoe het product eruit gaat zien. Soms zijn ontwerpers het normale en gebruikelijke uiterlijk van telefoons en tablets zat en willen ze wat anders. Vaak wordt dan een concept gemaakt, waarbij zij volledig ‘out of the box’ kunnen denken. Helaas is dit vaak moeilijk te realiseren omdat de techniek te ingewikkeld is, of omdat de prijs – door de techniek – veel te hoog zou zijn voor consumenten. Het blijft bijna altijd: staren en hopen dat het concept toch in productie gaat.

Lees verder na de advertentie.

Dit keer dus een op te vouwen tablet. Los van het feit dat de tablet nog mobieler wordt, kan dit op veel verschillende manieren handig zijn. Als het apparaat dicht gevouwen is, kun je deze gebruiken als digitaal fotolijstje. Ook videobellen is mogelijk door de camera aan de voorkant en zou makkelijker zijn door het buigbare scherm. Wat denken jullie? Een leuk bedacht concept maar verder niet interessant voor consumenten of een slim concept dat wel consumenten zou kunnen bereiken?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu