Nieuw logo voor Android Planet, bekijk het hier!

Redactie
23 februari 2015, 14:45
1 min leestijd
Nieuw logo voor Android Planet, bekijk het hier!

Afgelopen november ging het vernieuwde Android Planet live, met een volledig responsive design en een frisse, strakkere look. Een echt eigen logo met een herkenbaar beeldmerk ontbrak nog. Vandaag presenteren we je met trots  ons nieuwe  logo!

Onze gedachte achter het Android Planet logo

De afgelopen weken hebben we met brand-identity-designer Jord Riekwel gewerkt aan het nieuwe logo van Android Planet. Bij de ontwikkeling van het logo zijn we uitgegaan van onze missie en kernwaarden, en daarover vertellen we je graag meer.

De afgelopen jaren is Android als platform en ecosysteem enorm gegroeid. Het omringt ons steeds meer en wordt voor velen betekenisvoller. We voelen het (mede daarom) als onze taak om technologie voor iedereen begrijpelijk te maken en te laten zien op welke wijze Android je leven kan verrijken. Onze slogan Ontdek de kracht van Android staat hierin centraal.

Vanuit onze passie voor Android en onze inhoudelijke expertise schenken we dagelijks onze volledige aandacht aan de ontwikkelingen die we zien. We nemen bovendien met regelmaat afstand  (‘de planeet vanuit de ruimte te bekijken’) om duiding te bieden en trends in een breder kader te plaatsen. Op die manier proberen we de waan van de dag te ontstijgen.

De kernwaardes  passie, plezier, objectiviteit, deskundigheid en behulpzaamheid zijn het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van het logo, en we hebben dan ook getracht om deze  zo goed mogelijk terug te laten komen. Momenteel voeren we het nieuwe logo door in al onze uitingen en kanalen en we hopen dat het ook voor jou als bezoeker herkenbaar is!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu