Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘HTC onthult nieuw Desire-toestel tijdens HTC 10-event’

Wouter Nijsen
5 april 2016, 9:09
1 min leestijd
‘HTC onthult nieuw Desire-toestel tijdens HTC 10-event’

De onthulling van de HTC 10 laat niet lang meer op zich wachten. Volgens een nieuw gerucht wordt op hetzelfde evenement ook een nieuw Desire-toestel aangekondigd.

Lees verder na de advertentie.

`Nieuw Desire-toestel op komst`

HTC-insider LlabTooFeR meldt via Twitter dat op 12 april naast de HTC 10 ook een nieuw midrange toestel wordt onthuld. Hoewel er weinig over de smartphone bekend is, weten we dat hij de codenaam `Desire A56` draagt, mogelijk beschikt over een Snapdragon 652-chip en ook dualsim-ondersteuning krijgt. Verdere specificaties zijn nog onduidelijk, al is het aannemelijk dat de telefoon een krachtige midranger wordt. HTC introduceerde tijdens het Mobile World Congress al de Desire 530, Desire 630 en Desire 825, drie toestellen met een opvallend verfspetterdesign.

nieuw Desire-toestel

Meer over het HTC 10-event

Als gezegd vindt de aankondiging van de HTC 10 hoogstwaarschijnlijk op 12 april plaats. HTC organiseert dan geen speciaal evenement, maar zal zijn nieuwe vlaggenschip online aankondigen. De onthulling is via een livestream op de officiële  website te volgen. Veel is al bekend over de HTC 10. Zo weten we dat het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 820-chip met 4GB RAM en 32GB aan opslagruimte.

Het 5,2 inch-scherm heeft een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Daarmee is de HTC 10 het eerste HTC-toestel dat van een QHD-scherm is voorzien. Verder wordt gesproken over een 12 ultrapixel-camera, 3000 mAh-accu en Android 6.0 (Marshmallow) met de nieuwe versie van de Sense-skin. Ook krijgt de HTC 10 nieuwe BoomSound-speakers, die beter geluid zouden leveren dan bij vorige HTC-vlaggenschepen.

Lees het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC 10
HTC 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu