Nieuw: filteren op toestel in de Android Market
Redactie

apparaatfilter android marketAls je een app zoekt in de Android Market is het soms even zoeken. Een zoekactie op ‘facebook’ levert zoveel hits op, dat je de officiële app nauwelijks meer ziet. Een kleine verbetering in de Android Market is nu, dat je ook makkelijker kunt filteren. Wanneer je in de webversie van de Android Market een zoekopdracht invoert, krijg je bij de resultatenlijst extra opties te zien. Je kunt filteren op gratis of betaalde applicaties, relevantie en populariteit. Dat is op zich al een stap vooruit. maar nog handiger is, dat je ook op toestel kunt filteren. Je kunt dus precies zien welke apps voor jouw toestel relevant en geschikt zijn. En het voorkomt ook frustratie wanneer je een app hebt geïnstalleerd, die achteraf niet helemaal op jouw toestel is afgestemd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De filtermogelijkheid komt in beeld wanneer je op https://market.android.com/ rechtsboven de zoekopdracht invult. Log je in, dan krijg je ook het toestelfilter te zien. Je hoeft niet door eindeloze lijsten met toestellen te bladeren, want de website toont meteen de toestellen die jij gebruikt.

android market filter

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.