Placeholder

Gizmondo is een handheld gaming device met ingebouwde GPRS en GPS. De eerste versie die werd uitgebracht in 2006 is geflopt. De makers hebben echter een doorstart gemaakt en zijn van plan een nieuwe versie uit te brengen die mogelijk op Android draait.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De lancering van de allereerste versie van de Gizmondo in 2006 werd overschaduwd door de criminele praktijken van Stefan Eriksson die betrokken was bij het bedrijf die de Gizmondo ontwikkelde. Carl Freer, betrokken bij het opnieuw tot leven wekken van de Gizmondo, wil met een schone lei beginnen.

Over de prijs of de datum waarop de Gizmondo gelanceerd gaat worden is nog niks bekend. Wel is er door Freer aangegeven dat het apparaat of Windows Mobile CE 6.0 of Android als besturingssysteem gaat gebruiken.

De combinatie van games en GPS geeft nieuwe mogelijkheden en nieuwe spel ervaringen, de Gizmondo heeft dus veel potentieel. In combinatie met Android kan het best wel eens een succes gaan worden!

Bron.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.