Nieuw in de Android Market: van Haykuro-donaties tot PowerCall

Redactie
31 mei 2009, 21:32
3 min leestijd
Nieuw in de Android Market: van Haykuro-donaties tot PowerCall
google android market

De afgelopen week zijn er een hoop nieuwe applicaties in de Android Market beschikbaar gekomen. Elke week gaan we een selectie maken van nieuwe applicaties of updates, die ons zijn opgevallen. Alle applicaties zijn geschikt voor Android 1.5. Deze week: Haykuro Donation, aniWidgets, AK Notepad, Doom for Android, Papaya, Handcent SMS, CPU Monitor Widget en PowerCall.

Lees verder na de advertentie.

Haykuro Donation Free

Haykuro kent iedereen inmiddels wel. Deze hacker probeert munt te slaan uit zijn bekendheid met een reeks Android-applicaties. De gratis Haykuro Donation Free geeft toegang tot Haykuro’s Paypal Account en geeft je de mogelijkheid om een zelfgekozen donatie te storten. Je kunt ook een Bronze (£1,50), Silver (£3) of Gold (£6) donatie doen. Beetje vreemde manier om geld te vragen.

Prijs: gratis
Versie: 1.0

aniWidgets: Cupcake Widget

aniWidgets bespaart ruimte door vijf zaken te combineren: een analoge en digitale klok, een fotolijstje, een geïntegreerde agenda, weersvoorspelling en een setje tools zoals een zaklamp. Meer info bij de aniFree Community.

Prijs: $1,99
Versie: 1.0.0

AK Notepad

Deze notepad-applicatie bestaat al wat langer, maar is één van de meest populaire – en nog gratis ook. AK Notepad heeft deze week weer een kleine update gekregen. Je kunt gemaakte notities via e-mail of SMS versturen. Meer info bij de ontwikkelaar.

Prijs: gratis
Versie: 1.5.4

Doom for Android

De legendarische first-person shooter Doom van id Software is nu ook op je Android-toestel te spelen, inclusief audio. Je hebt er wel een geheugenkaart en een internetverbinding voor nodig. De bediening vindt plaats via touchscreen of toetsenbord. Mensen die de game geïnstalleerd hebben, zeggen dat de controls wel wat gewenning vergen. Bevalt deze niet, dan is er ook Doom for Android, gemaakt door Scheff’s Blend (ook gratis).

Prijs: gratis
Versie: 1.0.11

Papaya

Papaya is een gamecommunity waarmee je 7 casual games met vrienden kunt spelen. De games zijn onder andere Bejeweled, schaken en Blackjack. Er is gedacht aan integratie met instant messagingdiensten (o.a. MSN en Google Talk), sociale netwerkfuncties en het uitwisselen van afbeeldingen. De betaalde versie kost $1,99. Er is ook een gratis versie, maar die sluit al na 2 seconden af. Gelukkig kun je je geld terugvragen als de betaalde versie ook tegenvalt.

Prijs: $1,99
Versie: 1.0.0

Handcent SMS

Handcent SMS heeft een update gekregen naar versie 2.0 en is vanaf nu alleen nog geschikt voor Cupcake. Met de applicatie kun je MMS-berichten sturen, zoeken door SMS- en MMS-berichten, contactfoto’s bekijken, nieuwe thema’s gebruiken en nog veel meer. Gratis!

Prijs: gratis
Versie: 2.0

CPU Monitor Widget Preview

Met deze widget kun je het processorgebruik van je Android-toestel in de gaten houden. Er zijn twee knoppen: links klikken om de widget aan en uit te schakelen en rechts om te wisselen tussen processor- en geheugengebruik. Het is nog maar een preview. De uiteindelijke versie kan ook grafieken per proces laten zien. Je kunt er straks ook processen mee afsluiten.

Prijs: gratis
Versie: 0.6.0

PowerCall

Een applicatie waarmee je makkelijker kunt bellen met je Android-telefoon. Met de applicatie kun je bellers meteen afwijzen en een SMS-sturen of automatisch antwoord geven als je een gesprek mist. Ook kun je tijdens het bellen contactinfo naar je vrienden sturen via SMS en handgeschreven tekst en tekeningen maken tijdens het bellen.

Prijs: $0,99
Versie: 1.0.0

Categorie: Apps
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's