Nieuw promofilmpje van Samsung Galaxy Tab lekt uit

Redactie
21 september 2010, 12:14
1 min leestijd
Nieuw promofilmpje van Samsung Galaxy Tab lekt uit
samsung galaxy tab

In een nieuw promofilmpje van de Samsung Galaxy Tab is goed te zien wat er allemaal mogelijk is met de tabletcomputer, zoals het lezen van een mailtje, foto’s maken van je vrienden en een spelletje spelen. Samsung is klaar om het marketingkanon af te vuren, aangezien de Galaxy Tab in november uitkomt in Europa. De Galaxy Tab draait op Android 2.2 en heeft een WSVGA-scherm met een resolutie van 1024 bij 600 pixels. Aan boord bevindt zich een krachtige Cortex A8 1.0GHz processor met PowerVR SGX540. Dankzij het relatief kleine scherm van zeven inch vult de Galaxy Tab een gat tussen smartphones en grotere tabletcomputers, zoals de iPad.

De adviesprijs is nog niet bekend gemaakt door Samsung. De website Amazon.de verkoopt de Tab voor 799 euro. Een nogal hoge prijs in vergelijking met de iPad, de grootste concurrent van de Galaxy Tab. Maar zolang Samsung geen prijs onthuld, tasten we in principe nog in het duister.

Lees verder na de advertentie.

Het is de vraag of de Samsung Galaxy Tab goed verkocht gaat worden. Eerder deze maand leek Google Android-tablets af te raden. “De apps van de Android Market werken niet op een tablet met Froyo”, beweerde Hugo Barra, Product Management Director van Google. “Froyo is niet ontwikkeld voor dit formaat schermen.” Google staat de Android Market wel toe op de Samsung Galaxy Tab, omdat dit apparaat – technisch gezien – een gigantische telefoon is in plaats van een tablet-pc.

Ga jij de Galaxy Tab kopen? Laat het hieronder weten.

Categorie: Fabrikanten
Spotlights: Samsung, Tablet

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's