De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nieuw tabblad in Android Market: vergelijkbare apps

Redactie
3 december 2010, 13:41
1 min leestijd
Nieuw tabblad in Android Market: vergelijkbare apps
similar

De Android Market ziet er vandaag weer iets anders uit voor sommige gebruikers. Wanneer je een applicatie bekijkt, dan verschijnt er naast de tabbladen ‘Over’ en ‘Opmerkingen’ een tabblad met vergelijkbare apps. Voorlopig is deze functie alleen nog maar beschikbaar in de Amerikaanse Market – waar de tab ‘Similar’ (of in sommige gevallen ‘Related’) heet – maar we verwachten dat de verandering spoedig naar de Nederlandse Market komt.

‘Similar’ laat applicaties zien die vergelijkbaar zijn. Stel, je bekijkt de applicatie van IMDB, dan verschijnen er andere apps als CineTrailer, Movie Finder en Movie Helper. Zo kunnen gebruikers verschillende programma’s met elkaar vergelijken.

Lees verder na de advertentie.

Natuurlijk hopen we dat er binnenkort meer nieuwe functies in de Android Market verschijnen. Gezien de grote veranderingen van de afgelopen maanden, zoals de weergave van bedragen in de lokale valuta, recente wijzigingen en betaalde apps in meer landen, kunnen we binnenkort nog veel meer verwachten. PayPal-integratie? Leeftijdsclassificatie? Laat maar komen!

Bron: Androinica

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu