Nieuw: Wall Street Journal app voor Android-telefoons
Redactie

Een van de meest gerenommeerde nieuwsbladen ter wereld heeft eindelijk een applicatie voor Android-telefoons ontwikkeld: The Wall Street Journal heeft de overstap naar het Android-platform gemaakt. De applicatie is speciaal ontwikkeld voor weergave op telefoons. Dit staat in contrast met de eerder uitgebrachte app, die speciaal voor tablets uit het pre-Honeycomb-tijdperk was ontwikkeld. Waarschijnlijk heeft de WSJ vanwege de kleine doelgroep, nu gekozen om de overstap naar telefoons te maken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Na het installeren van de applicatie heb je de keuze uit een Europese, Amerikaanse of Aziatische editie. De applicatie is in alle gevallen Engelstalig, ongeacht de gekozen editie. Na het maken van je keuze volgt er een korte introductie hoe te werken met de app. Op het eerste oog ziet de structuur er erg gebruiksvriendelijk uit, alledaags gebruik zal uit moeten wijzen of dit ook echt zo is. Een kleine teleurstelling voor hen die geen (online-)abonnement op de WSJ hebben: om sommige artikelen te kunnen lezen is dit het een vereiste dat je een abonnement hebt.

The Wall Street Journal Mobile app is via onderstaande link (gratis) te downloaden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.