Wolfgang-smartphone met 4.5 inch-scherm vanaf 15 mei bij Aldi

wolfgang 4-5 inchVoor Android-fans met een smalle beurs is er vanaf aanstaande woensdag weer iets bij Aldi te halen. Aldi verkoopt vanaf die dag de Wolfgang AT-AS45IPS 8, een simlockvrije smartphone met 4,5-inch IPS-scherm. Het toestel draait op Android 4.1 Jelly Bean en is voorzien van een 1GHz MT6577-processor. Verder vind je een 8-megapixelcamera, een 3-megapixel frontcamera, 8GB RAM en 8GB microSD-kaartje in deze Android-smartphone. Verdere specs: dual-sim, dual-standby, een batterij van 2000 mAh. En dat alles voor €199.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Wolfgang-smartphone te kopen met Aldi Talk-abonnement

Je kunt er meteen een Aldi Talk-abonnement bij afsluiten, bijvoorbeeld een belbundel van 200 minuten voor €5 per maand en een databundel van 750MB voor €19,99 per maand. De Wolfgang-smartphones van Aldi zijn relatief snel uitverkocht, dus mocht je er eentje willen kopen, dan loont het de moeite om vroegtijdig naar de winkel te gaan.