Nieuwe Android 4.4 update voor Nexus 4, Nexus 7 en Nexus 10 beschikbaar

Nieuwe Android 4.4 updateGoogle heeft een nieuwe Android 4.4 update voor de Nexus 4, Nexus 7 (beide versies) en Nexus 10 verspreid. De update krijgt versienummer KRT16S en vervangt daarmee de oudere KRT160-build. Laatstgenoemde was bijvoorbeeld nog niet naar de Nexus 4 verspreid, maar gebruikers hadden al wel de mogelijkheid om de image op hun toestel te installeren. De nieuwe over-the-air-update zorgt direct voor de meest recente bugfixes van foutjes die nog in de eerste versie aanwezig waren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nieuwe Android 4.4 update

Omdat de KRT15S-update over-the-air wordt verspreid, krijg je automatisch een melding van de update. De update kan groot (de directe Android 4.4 update) of klein (een bugfix-update voor Android 4.4) zijn. Omdat een dergelijke uitrol altijd gefaseerd wordt uitgevoerd, kan het zijn dat je de update nog niet binnen hebt. Degenen die alvast willen beginnen, kunnen de image hier downloaden, voor zowel de Nexus 4, Nexus 7 als Nexus 10.

Lees alles over Android 4.4 in ons uitgebreide overzichtsartikel

Lees meer over de Android 4.4 updates

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.