Nieuwe Android Developer Phone ADP2 op basis van HTC Magic

adp2De Android Developer Phone (ADP1) was voor veel Nederlanders het eerste Android-toestel dat ze in handen kregen. Het was vorig jaar de enige manier om makkelijk aan een Android-toestel te komen: na overmaking van $300 kreeg je het toestel vanuit de VS toegestuurd. Het ging daarbij om een HTC Dream, vergelijkbaar met de T-Mobile G1, maar zonder simlock en met de mogelijkheid om meerdere firmwareversies te installeren. Inmiddels zijn we een jaar verder en zit je als ontwikkelaar met een toestel dat wel aan vervanging toe is. Dat toestel is er nu: de ADP2.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De ADP2 is in feite om een HTC Magic, hetzelfde toestel dat Google tijdens de Google I/O conferentie uitdeelde. Er zit 512MB ROM in, in plaats van de 256MB ROM van de ADP1. Maar loop je niet wat achter door nu nog een HTC Magic te kopen?

adp toestellen

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.