De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Google brengt nieuwe Android L-versie met Google Fit uit

Redactie
8 augustus 2014, 10:37
1 min leestijd
Google brengt nieuwe Android L-versie met Google Fit uit
nieuwe Android L-versie

Google bracht recentelijk de eerste preview-versie van Android L voor de Nexus 5 en Nexus 7 uit. Het was toentertijd onduidelijk of Google ook updates voor de firmware ging verspreiden, maar dat doet het internetbedrijf wel. Niet via over-the-air, maar door nieuwe preview images van de software online te plaatsen.

Wat precies is veranderd in de nieuwe Android L-versie, blijkt vooralsnog onduidelijk. In ieder geval heeft Google ondersteuning voor Google Fit toegevoegd en de nodige bugfixes doorgevoerd, maar op het eerste oog zijn er nog geen belangrijke wijzigingen te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Android L video preview

Update: Android L is op 15 oktober 2014 officieel onthuld als Android Lollipop. Lees meer over de nieuwe Android-versie op de Android 5.0 Lollipop pagina!

Download nieuwe Android-versie

De preview-images zijn van de Developers-website van Google te downloaden. In deze bestanden is een het scriptje flash-all te vinden, waarmee de bestanden naar de Nexus 5 of Nexus 7 worden geflasht. Let wel: bij deze vorm van flashen worden al je persoonlijke bestanden en instellen verwijderd.

Het is wel noodzakelijk om je Nexus 5 of Nexus 7 door je pc te laten herkennen als fastboot-apparaat. Hier heb je de Google USB drivers voor nodig. Alleen dan zal het script werken.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Asus Nexus 7
Asus Nexus 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu