Nieuwe Android Market gelekt met auto-update functie en sterrenbeoordeling

Redactie
2 november 2011, 11:26
1 min leestijd
Nieuwe Android Market gelekt met auto-update functie en sterrenbeoordeling
Nieuwe Android Market gelekt met auto-update functie en sterrenbeoordeling

Versie 3.3.11 van de Android Market is gelekt en deze voegt enkele veelgevraagde functies toe. Zo is het nu mogelijk om apps automatisch te laten updaten en kun je specificeren of je app alleen wilt laten updaten als je verbinding hebt met Wi-Fi. Als je nu een app downloadt wordt automatisch een snelkoppeling op je homescreen geplaatst, vergelijkbaar met Honeycomb. Apps zijn nu ook voorzien van een sterrenbeoordeling dus als je een pagina van een app selecteert zie je in één oogopslag of het een goede app is ja of nee.

Met het automatisch updaten van apps hoef je niet steeds apart toestemming te geven om apps binnen te halen. Met de mogelijkheid om alleen updates binnen te halen via Wi-Fi kan je flink besparen op je mobiele dataverbinding. De optie om automatisch snelkoppelingen van apps op je homescreen te plaatsen is optioneel. De sterrenbeoordeling op de pagina van de app is handig en zorgt dat je net iets vlugger ziet of de app de moeite waard is om te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Enkele kleinere wijzigingen in de nieuwe Android Market zijn een iets kleiner lettertype, een vernieuwd icoontje in de statusbalk en de toevoeging van een microfoon in het zoekmenu zodat je ook spraakgestuurd kunt zoeken. Je kunt de nieuwe Android Market APK hier downloaden. Naar verwachting zal Google de update binnenkort officieel verspreiden.

Bron: Android Police

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu