Sneak preview: check alvast het vernieuwde Android Planet

Gijs Ettes
10 november 2014, 12:30
1 min leestijd
Sneak preview: check alvast het vernieuwde Android Planet

Android Planet is toe aan een flinke opfrisbeurt, dat zal niemand ontkennen. De afgelopen maanden hebben we – in samenwerking met ontwikkelpartner Trendwerk  – hard gewerkt om zowel de voor- als achterkant van de website volledig te vernieuwen.

Het nieuwe Android Planet is  niet alleen volledig responsive (zodat hij perfect schaalt naar kleine en grote schermen), maar ook stukken overzichtelijker, sneller en functioneler. Zo vind je direct  handige toplijsten met de beste smartphones, tablets, smartwatches, tips en natuurlijk heel veel apps. Later deze week kun je kennismaken met de nieuwe website, maar voor nu geven we je graag alvast een sneak preview. We lichten enkele onderdelen van het nieuwe Android Planet uit en na livegang zullen we jullie de mogelijkheid geven om ons van feedback te voorzien. Elk commentaar is welkom en helpt ons om Android Planet verder te perfectioneren!

Bekijk het nieuwe Android Planet

Het menu van het nieuwe Android Planet is overzichtelijker dan ooit en responsive, zodat je hem gemakkelijk kunt gebruiken op je pc, tablet of smartphone. Vanuit het menu heb je straks meteen toegang tot onze toplijsten met smartphones, tablets, smartwatches en nog veel meer.

Daarnaast is er op de site  meer  ruimte voor het uitlichten van breaking news, videoreviews en artikelen die je niet mag missen. Sowieso worden artikelen op de nieuwe site overzichtelijker weergegeven, met grote afbeeldingen, deelknoppen, quotes, een indicatie van de leestijd, informatie over de auteur en meer.

het nieuwe Android Planet

Nawoord: momenteel zetten we de puntjes op de i, zodat we later deze week probleemloos live kunnen gaan met het nieuwe Android Planet. Nog eventjes geduld dus!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu