Nieuwe ASUS-tablet opgedoken: tablet met belfunctie?
Redactie

ASUS gaat op de Computext een nieuwe tablet demonstreren. Op internet verschenen al een aantal foto’s van het nieuwe apparaat. De tablet draagt het logo van ASUSDESIGN; een team van ontwerpers dat onder meer de EEE-netbooks heeft ontworpen. De tablet krijgt een metalen rand en behuizing. Op de Facebook-pagina van ASUS is een hint te vinden, dat je met deze tablet kunt bellen. De slogan ‘Breaks the rules: Pad or phone?’ wekt in ieder geval die indruk.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Asus-teaser-Pad-or-phoneEen andere suggestie is dat de tablet een scherm kleiner dan 7 inch gaat krijgen, waardoor het een overgangsdevice tussen telefoon en tablet wordt. Het is verder ook nog niet bekend welk besturingssysteem er op deze mysterieuze tablet zal draaien. Maar gezien de positieve ontvangst van de EEE Pad lijkt het waarschijnlijk dat dit Honeycomb zal zijn, met een aangepaste gebruikersinterface. Wat verder opvalt, is dat de teaser van de ASUS-tablet wel erg doet denken aan de standaard desktopachtergrond die Apple ook regelmatig gebruikt in aankondigingen. Tijdens de ASUS-persconferentie op 30 mei voorafgaand aan de Computex-beurs, zal meer informatie worden vrijgegeven. De Computex vindt plaats tussen 31 mei en 4 juni 2011 in Taipei.

asus tablet

asus tablet

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.