De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Nieuwe Bing-applicatie uitgelekt

Redactie
31 augustus 2010, 8:42
1 min leestijd
Nieuwe Bing-applicatie uitgelekt
microsoft android

Microsoft heeft een Bing-applicatie uitgebracht voor telefoons met Verizon als mobiele provider. Met deze applicatie kun je iedere dag een unieke foto bekijken, net zoals bij Bing voor op je bureaublad. Daarnaast kun je de zeven vorige foto’s van de dag bekijken. Verder kun je Bing Maps gebruiken om je weg te vinden door de stad en kun je met je eigen stem zoekopdrachten uitvoeren. Bing is nog niet in de Android Market verschenen, maar via XDA is al een APK’tje uitgelekt.

De voice search werkt perfect. Zeg ‘movies’ en je krijgt filmladders te zien van bioscopen in jouw regio. Of zeg je vluchtinformatie en je krijgt te zien hoe laat je moet vertrekken. Andere interessante opties zijn weer, verkeer, nieuws en hoteldetails. Overigens gaan alle credits naar Google, want Bing maakt gebruik van de ingebouwde speech-to-text-mogelijkheid van Android.

Lees verder na de advertentie.

Google Maps werkt in onze ogen prima, maar ben je op zoek naar een alternatief? Bing Maps is dan een goede optie! Bing vindt automatisch je locatie, zodat je gemakkelijk nieuwe plekken kunt ontdekken zoals restaurants, theaters en discotheken. Qua besturing lijkt Bing Maps exact op Google Maps.

Hopelijk verschijnt de applicatie spoedig in de Android Market. En wie niet kan wachten, kan op het forum van XDA terecht.

Via: Bing Blog

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu