De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nieuwe budgettelefoon LG Optimus L3 duikt op in Zweden

Redactie
31 januari 2012, 11:31
1 min leestijd
Nieuwe budgettelefoon LG Optimus L3 duikt op in Zweden
Nieuwe budgettelefoon LG Optimus L3 duikt op in Zweden
LG Optimus L3 E400 voor

Op de website van de Zweedse winkel CDON is een nieuw budgettoestel van LG gespot. Het gaat om de LG Optimus L3 die is voorzien van Android 2.3 Gingerbread dat door LG is aangevuld met haar eigen softwarelaag, de LG Optimus UI. Het toestel heeft een 3.2 inch scherm en kan via Wi-Fi en HSDPA verbinding maken met het internet. Ook is een 3 megapixel camera aan boord. Het interne geheugen is desgewenst uit te breiden met een MicroSD-kaart. De resolutie van het scherm is 320×240 en dat is aan de lage kant.

Voor een budgettoestel ziet de LG Optimus L3 er niet slecht uit. Alleen is het vreemd dat voor zo’n lage resolutie is gekozen. De LG Optimus One, het budgettoestel van LG vorig jaar, had een resolutie van 480×320 en dat was al aan de lage kant. Voor de rest is niet veel op te merken aan de telefoon waarmee je ook FM-radio kan ontvangen.

Lees verder na de advertentie.

De online prijs van de LG Optimus L3 is 145 euro. Het toestel zal beschikbaar zijn in de kleuren zwart en wit. Vanaf 27 februari is de LG Optimus L3 te bestellen bij CDON, wellicht dat tegen die tijd de telefoon ook al officieel aangekondigd zal zijn.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Optimus L3
LG Optimus L3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu