De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nieuwe concepttelefoon van Samsung en Bang & Olufsen

Redactie
22 september 2011, 9:00
1 min leestijd
Nieuwe concepttelefoon van Samsung en Bang & Olufsen
Nieuwe concepttelefoon van Samsung en Bang & Olufsen

Iedere telefoon die wordt gemaakt begint met een concept. Van sommige concepten hoop je dat ze ooit werkelijkheid zullen worden zoals deze Samsung Bang & Olufsen telefoon. Dit Android-toestel heeft een schitterend afgewerkt design waar Bang & Olufsen ook om bekend is. Veel is nog niet bekend over deze stijlvolle Samsung-telefoon met 4.3 inch scherm, behalve dat er foto’s kunnen worden gemaakt met een 8 megapixel camera.

Met het succes van de Samsung Galaxy S II, en de eerste geruchten over de Samsung Galaxy S III die in de maak is, doet Samsung het bepaald niet rustig aan. Dit concept-toestel laat zien hoe de Koreaanse fabrikant steeds meer nadruk legt op stijlvol design. Zo is Bang & Olufsen toestel bijzonder dun, is het scherm licht gebogen terwijl de onderkant nog steeds dik genoeg is om op een dock aangesloten te worden.

Lees verder na de advertentie.

Er is nog niet duidelijk of deze telefoon ooit op de markt zal komen, maar het laat in ieder geval wel goed zien met welke ontwerpen Samsung momenteel aan het experimenteren is. Bij een dergelijk toestel gaat het vooral om het uiterlijk en niet alleen om de specificaties, hoewel het beste van beide werelden natuurlijk ook mag.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu