De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Nieuwe en zeer goedkope ALDI-smartphone vanaf 16 mei te koop

Redactie
14 mei 2012, 11:15
1 min leestijd
Aldi AT-AS28D Android

De Wolfgang-lijn van ALDI doet het goed. De goedkope smartphones zijn een succes en de Duitse supermarktketen breidt hun lijn uit met de zeer goedkope simlockvrije AT-AS28D. Het toestel beschikt over een 2,8 inch scherm, een 650Mhz processor en 512MB aan werkgeheugen. De AT-AS28D, dat tevens over dual-sim beschikt, gaat onder de 100 euro kosten en draait op Gingerbread (Android 2.3).

De Wolfgang AT-AS28D heeft een camera aan de voor- en achterzijde, de mogelijkheid om met Wi-Fi te verbinden en is uit te breiden met een micro SD-kaart. Het vorige toestel van ALDI, de Wolfgang AS43D, is een groot succes en op dit moment nog maar moeilijk verkrijgbaar.

Volgens Eric Schouten, directeur van Ambiance Technology (het bedrijf dat de smartphones produceert), komt het succes van de Wolfgang-lijn onverwacht:

Lees verder na de advertentie.

En dat zonder nadrukkelijke reclame. Maar je ziet dat het nieuws zich via internet tegenwoordig razendsnel verspreidt en dat de kenners precies weten waar en wanneer ze onze toestellen kunnen kopen. We gingen uit van goede verkoopcijfers, maar dit succes heeft zelfs ons verrast. Spijtig dat we veel kopers teleur hebben moeten stellen, maar we zijn nu druk bezig om de voorraden weer snel aan te vullen.

Bron: Totaal TV

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu