Nieuwe foto van de HTC Click

htc click androidEr is weer een nieuwe foto verschenen van de HTC Click, het toestel waarvan gezegd wordt dat het een goedkoop Android-model voor de prijsbewuste koper gaat worden. Deze keer zonder tekstbalkjes van websites, maar gewoon in de hand zodat je meteen een indruk krijgt hoe groot (of hoe klein) het toestel is. De HTC Click zou in de VS via T-Mobile in de verkoop moeten gaan voor een prijs rond de $99 en dat is voor Amerikaanse begrippen een budgettoestel.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Volgens bronnen van tmonews is de HTC Click kleiner dan de Samsung Galaxy. T-Mobile USA heeft trouwens aangegeven dat de T-Mobile MyTouch3G (bij ons beter bekend als de HTC Magic) het vlaggenschip-model voor de rest van 2009 zal zijn. De HTC Click lijkt daarom meer bedoeld om de prijsbewuste koper tegemoet te komen.

HTC is druk bezig met het uitbreiden van het Android-aanbod. Op dit moment draait 30% van de telefoons die ze maken op Android. Volgens Digitimes moet dat volgend jaar 50% zijn.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.