Nieuwe foto’s van de Motorola Milestone 3 laten een 4″ touchscreen zien
Wouter Nijsen

Prototype Motorola MilestoneDe Droid en Droid 2 zijn dé succesvolle Android-telefoons van Motorola. In Europa kennen we deze als Motorola Milestone en Milestone 2. Het is al langer bekend dat Motorola aan een opvolger werkt van deze serie in de vorm van de Droid 3 (Milestone 3). Er waren ook al de nodige afbeeldingen uitgelekt (1 van die afbeeldingen zie je hiernaast) en enkele specificaties bekend zoals een hardware QWERTY-toetsenbord met vijf rijen toetsen, een dual-core processor en een HDMI-aansluiting. De foto’s die nu gepubliceerd zijn lijken de eerdere geruchten te bevestigen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De bron van de afbeeldingen is overigens een bedrijf dat OEM-onderdelen voor mobiele telefoons verkoopt, Global Direct Parts. Dit bedrijf levert voornamelijk vervangende schermen en digitizers voor mobiele telefoons. Opmerkelijk is dat in het geval van de Motorola Milestone 3 de afbeeldingen van de vervangende onderdelen dus opduiken voordat het toestel officieel is aangekondigd, omgekeerde volgorde dus.

Volgens Global Direct Parts krijgt de Milestone 3 een 4″ touchscreen en een front-camera. Ook is te zien de rand onder het scherm verdwenen is wat het front een strakker uiterlijk geeft. Verdere details ontbreken nog, maar onderstaande afbeeldingen geven alvast een indruk van de verschillen tussen de Android-telefoons in de Milestone-reeks van Motorola.

Zijn deze afbeeldingen inderdaad “the real deal” of worden we voor de gek gehouden. We zullen het weten wanneer Motorola de Milestone 3 officieel presenteert.

Global Direct Parts via Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.