De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nieuwe foto’s van Motorola’s Honeycomb-tablet duiken op

Redactie
13 december 2010, 15:02
1 min leestijd
Nieuwe foto’s van Motorola’s Honeycomb-tablet duiken op
motorola-tab

Tijdens de aankondiging van Gingerbread had Andy Rubin van Google een bijzondere tablet in zijn hand. Deze tablet draait op Honeycomb (Android 3.0) en ligt mogelijk volgend jaar al in de winkel. Vandaag zijn er meer foto’s opgedoken van deze mysterieuze Motorola-tablet, die volgens geruchten Stingray, Everest of Trygon gaat heten. Opvallend is de aanwezigheid van het Verizon-logo. Mag alleen deze Amerikaanse mobiele telecomprovider de tablet van Motorola verkopen?

De Motorola-tablet heeft een multitouch-scherm met een resolutie van 1280 bij 800 pixels. Daarnaast bevat de tablet waarschijnlijk een 1 GHz Tegra 2-processor, een gyroscoop, 32 GB geheugen en 512 MB RAM. Dat zijn mooie specificaties voor een Android-tablet.

Lees verder na de advertentie.

Uit de nieuwe foto’s blijkt dat de tablet van Motorola een mini-HDMI-poort, een mini-USB-aansluiting en een 3,5 mm-aansluiting voor een hoofdtelefoon heeft. Ook beschikt de tablet over diverse contactpunten, waarschijnlijk voor een dock.

Het is nog onduidelijk wanneer Honeycomb (Android 3.0) arriveert, maar alle tekenen wijzen erop dat we niet zo lang hoeven te wachten als op Gingerbread. Wij gokken op een release in april. Wat denk jij?

Bron: BGR

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu