De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Nieuwe foto’s van PlayStation-telefoon duiken op

Redactie
4 januari 2011, 19:14
1 min leestijd
playstation-telefoon

Foto’s van de geruchtmakende PlayStation-telefoon van Sony Ericsson zijn gespot op een Chinees forum. Op de foto rechts is de PlayStation-telefoon (of Zeus Z1 of Xperia Play) naast de witte Xperia X10 zichtbaar. Op een andere foto is te zien dat de nieuwe telefoon van Sony Ericsson draait op Android 2.3 (Gingerbread). Eigenlijk ook meer dan logisch, aangezien Gingerbread de meest recente versie van Android is. Volgens Chinese bronnen worden er erg veel PlayStation-telefoons geproduceerd, zodat er over een paar maanden voldoende toestellen zijn tijdens de release.

Ook de fysieke, uitschuifbare gamepad is te zien op een nieuwe foto. Opvallend genoeg is het middelste deel van de gamepad nog steeds leeg, net als op eerdere foto’s. Wat komt hier? Op blijft het zo?

Lees verder na de advertentie.

Op zondag 13 februari gaat Sony Ericsson een (of meerdere) nieuwe telefoon(s) aankondigen op het Mobile World Congress 2011 in Barcelona. Niemand weet nog wat er gaat komen, maar wellicht onthult Sony Ericsson de PlayStation-telefoon.

De PlayStation Phone heeft een vijf megapixel camera, 1 GHz Snapdragon-processor en een schuifbare gamepad. De telefoon heeft daarnaast 512 MB RAM en 1 GB ROM. De telefoon krijgt een eigen PlayStation-marktplaats. Waarschijnlijk kun je hier exclusieve PlayStation-spellen downloaden. Het scherm heeft een diagonaal tussen de 3,7 en 4,1 inch. Hiermee is het toestel qua scherm kleiner dan de HTC Desire HD, maar groter (of even groot) als die van de HTC Desire. De PSP GO heeft een vergelijkbaar scherm van 3,8 inch.

Bekijk hieronder de nieuwe foto’s van de PlayStation-telefoon.

Via: Frandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu