De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Nieuwe foto’s van Samsung Nexus S en Gingerbread lekken uit

Redactie
25 november 2010, 10:34
1 min leestijd
Nieuwe foto’s van Samsung Nexus S en Gingerbread lekken uit
gingerbread-detail

Op de website van XDA-developers zijn nieuwe foto’s verschenen van de Samsung Nexus S en dus ook van Gingerbread, de nieuwe versie van Google Android. De foto’s zijn niet heel erg scherp, maar er zijn wel duidelijke details zichtbaar. Zo heeft Gingerbread meer vierkante details en zijn er heldere groene accenten in de notificatiebalk te zien.

Zo op het eerste gezicht heeft Google geen schokkende wijzigingen toegebracht. Waarschijnlijk moeten we daarvoor wachten op Honeycomb (Android 3.0), de versie die volgens geruchten geoptimaliseerd is voor gebruik op Android-tablets.

De Samsung Nexus S heeft een scherm met een grootte van vier inch en een resolutie van 800 bij 480 pixels. De telefoon heeft 1 GB intern geheugen en een ArmV7 CPU. De telefoon maakt gebruik van een Super AMOLED-scherm, die waarschijnlijk beter is dan het touchscreen van de Galaxy S. Dat belooft wat! Verder kan de Nexus S HD-video’s opnemen (720p) en videobellen. De telefoon ligt waarschijnlijk al in december in de winkel.

Lees verder na de advertentie.

Bron: Android Police

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu