Nieuwe foto’s van Samsung Nexus S en Gingerbread lekken uit

gingerbread-detailOp de website van XDA-developers zijn nieuwe foto’s verschenen van de Samsung Nexus S en dus ook van Gingerbread, de nieuwe versie van Google Android. De foto’s zijn niet heel erg scherp, maar er zijn wel duidelijke details zichtbaar. Zo heeft Gingerbread meer vierkante details en zijn er heldere groene accenten in de notificatiebalk te zien.

Zo op het eerste gezicht heeft Google geen schokkende wijzigingen toegebracht. Waarschijnlijk moeten we daarvoor wachten op Honeycomb (Android 3.0), de versie die volgens geruchten geoptimaliseerd is voor gebruik op Android-tablets.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Samsung Nexus S heeft een scherm met een grootte van vier inch en een resolutie van 800 bij 480 pixels. De telefoon heeft 1 GB intern geheugen en een ArmV7 CPU. De telefoon maakt gebruik van een Super AMOLED-scherm, die waarschijnlijk beter is dan het touchscreen van de Galaxy S. Dat belooft wat! Verder kan de Nexus S HD-video’s opnemen (720p) en videobellen. De telefoon ligt waarschijnlijk al in december in de winkel.

Bron: Android Police

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.