‘Nieuwe Galaxy Gear samen met Galaxy S5 gelanceerd’

Redactie
27 november 2013, 16:56
1 min leestijd
‘Nieuwe Galaxy Gear samen met Galaxy S5 gelanceerd’
Nieuwe Galaxy Gear

Samen met de Galaxy S5 wordt mogelijk ook de tweede versie van de Galaxy Gear gelanceerd. Over de nieuwe Galaxy Gear is nog maar weinig bekend, maar het doorgaans betrouwbare ETnews komt na het nieuws over de vroege productie van de Galaxy S5 en de twee verschillende modellen van de smartphone ook met nieuwe mogelijke feiten over de Galaxy Gear.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Galaxy Gear: release?

De nieuwe Galaxy Gear zou samen met de Galaxy S5 worden gelanceerd, ergens in maart. Volgens verschillende bronnen wordt de nieuwe Galaxy Gear 10 tot wel 20 procent dikker. Meer informatie is vrijwel niet bekend. De Galaxy Gear zou dagelijks bijna 1000 keer verkocht worden. Dat is niet enorm veel, maar daarmee is Samsungs smartwatch ook zeker geen flop te noemen.

Galaxy Gear in het kort

Galaxy Gear_001_Front_Wild Orange

De Galaxy Gear informeert je over inkomende berichten, of dat nu oproepen, sms`jes of e-mails zijn. Je kijkt op je pols en krijgt direct een voorbeeld van je berichten te zien. De Galaxy Gear heeft ook een microfoon waarmee je inkomende telefoongesprekken kan opnemen en beantwoorden. Je hoeft hiervoor alleen je hand naar je oor te bewegen, net als je bij een smartphone doet. Je hoeft hiervoor de smartphone niet uit je zak te halen. Door de ingebouwde speaker in de gesp van de Galaxy Gear kun je eveneens hands-free bellen. Het is ook mogelijk om muziek te beheren via de Galaxy Gear.

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu