Samsung hint naar nieuwe Galaxy S5 interface

Wouter Nijsen
11 februari 2014, 14:21
2 min leestijd
Samsung hint naar nieuwe Galaxy S5 interface
galaxy s5 interface

Het moet raar lopen wil de Samsung Galaxy S5 deze maand niet aangekondigd worden. Op  Twitter  heeft Samsung een foto geplaatst waarmee ze hinten naar de nieuwe Galaxy S5 interface.

De telefoon wordt, zoals de informatie in de uitnodiging aangeeft, vermoedelijk  tijdens het Unpacked Event op 24 februari onthuld, op de dag dat het Mobile World Congress in Barcelona start.

Lees verder na de advertentie.

Op de foto toont Samsung waarschijnlijk de nieuwe icoontjes van de Galaxy S5 interface. De manier waarop deze zijn vormgegeven, doet vermoeden dat de interface van de S5 behoorlijk op de schop is gegaan. Ze verschillen namelijk behoorlijk in vergelijking met die van de S4.

Nieuwe apps op Galaxy S5 interface?

Verder laat Samsung in de nieuwe Galaxy S5 interface  een aantal nieuwe applicaties zien, zoals Speed, Outdoor (waarmee waarschijnlijk voorzieningen worden gelokaliseerd) en Fitness, een applicatie die wellicht goed van pas gaat komen in de sportschool. Een vijfje naast de tekst `Unpacked` op de uitnodiging hint naar de onthulling van het Samsung-toestel, dat mogelijk vanaf april in de Nederlandse en Belgische winkels ligt.

Maakt Samsungs Unpacked Event een einde aan alle Galaxy S5 speculatie?

Unpacked Event Galaxy S5

Als we de berichtgeving rondom de Galaxy S5 van de afgelopen weken mogen geloven, zal het toestel voorzien zijn van een vingerafdrukscanner, een 16-megapixel-camera en een 5,25 inch-super-amoled-scherm met een QHD-resolutie. Samsung is mogelijk de eerste fabrikant die een smartphone met een schermresolutie van 2560 bij 1440 pixels gaat uitbrengen.

Daarnaast is het aannemelijk dat we tijdens het Unpacked Event kennismaken met zowel de plastic als metalen versie van de Galaxy S5. Er gaan namelijk sterke geruchten dat Samsung twee varianten uitbrengt die worden voorzien van prijskaartjes van respectievelijk 650 euro en 800 euro. Intern zijn de telefoons waarschijnlijk identiek met een Exynos 6 of Snapdragon 805-chip en 3GB LPDDR4-werkgeheugen.

Het laatste Galaxy S5 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu