De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deze drie kleuren voor de Galaxy S8 verschijnen binnenkort

Thomas Haenen
26 mei 2017, 10:40
1 min leestijd
Deze drie kleuren voor de Galaxy S8 verschijnen binnenkort

Een drietal nieuwe kleuren voor de Samsung Galaxy S8 zijn in de maak en liggen mogelijk binnenkort al in de winkels. Ook de grotere Galaxy S8 Plus krijgt een verse laag verf.

Nieuwe Galaxy S8 kleuren onderweg

De Galaxy S8 is binnenkort verkrijgbaar in het blauw (Lake Blue), paars (Smoked Purple Grey) en goud (Quicksand Gold), zo blijkt uit productinformatie die nu al op Samsungs site te vinden is. De Galaxy S8 Plus krijgt de laatste twee kleuren ook, maar zal niet in het blauw verschijnen.

Vooralsnog zijn de nieuwe kleuren alleen te vinden op de site van Samsung Taiwan. Het ligt echter voor de hand dat Samsung deze varianten ook naar andere landen brengt. Het is onbekend of en wanneer Nederland aan de beurt is.

Nieuwe Galaxy S8 kleuren

Op dit moment is de Galaxy S8 al verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, grijs en zilver. Het toestel is sinds april te koop in Nederland voor een adviesprijs van 799 euro, al begint de prijs bij sommige webwinkels al te zakken. In het overzicht hieronder vind je de beste aanbiedingen voor de Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 281,-

Bekijken

Meer over de Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 is uitgerust met een voorkantvullend 5,8 inch-scherm, dat doorloopt in de randen. Daardoor heb je een groot scherm, zonder dat het toestel zelf lomp aanvoelt. Achterop is een 13 megapixel-camera te vinden die haarscherpe foto’s schiet, voorop zit een 8 megapixel-camera voor selfies.

Het toestel wordt geleverd met een krachtige Exynos-chipset en een ruime 64GB opslagruimte. De Galaxy S8 Plus, die honderd euro meer kost, biedt een groter 6,2 inch-scherm en een grotere accu. Meer lezen? Check dan onze uitgebreide Galaxy S8 review.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu