Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Renders van nieuwe budgettablets Samsung duiken op’

Redactie
29 februari 2016, 14:22
1 min leestijd
‘Renders van nieuwe budgettablets Samsung duiken op’

Samsung kondigt wellicht binnenkort twee nieuwe tablets aan. Er zijn renders opgedoken van de Samsung Galaxy Tab A 2016 en de Galaxy Tab E 7.0.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Tab A 2016

De persrenders van de twee 7 inch-tablets zijn  door bekende lekker Evan Blass online gezet. Op de foto is volgens hem de nieuwe Galaxy Tab A 2016 en de Galaxy Tab E 7.0 te zien. De Tab A (de twee linkse tablets) valt waarschijnlijk in de midrange-klasse, terwijl de Tab E (de twee rechtse toestellen) een budgettoestel wordt.

samsung galaxy tab a 2016

De 7 inch-Galaxy Tab A 2016 is de opvolger van de in 2015 verschenen Galaxy Tab A. Die  is  verkrijgbaar met een 8 of 9,7 inch-scherm met een redelijk lage resolutie van 1024 bij 768 pixels. De tablet is verder uitgerust met een 1,2GHz quadcore-processor en 1,5GB aan werkgeheugen. Het toestel draait op Android 5.1 Lollipop met Samsungs eigen TouchWiz en is momenteel verkrijgbaar vanaf 249 euro. Wat de specificaties en de prijs van het nieuwe 7 inch-model worden, is nog onbekend. Ook is het nog onduidelijk wanneer we de tablet in de winkel mogen  verwachten.

Op de foto is tevens de  Galaxy Tab E 7.0 te zien. De Tab E 9.6 werd al eerder door Samsung uitgebracht. Deze budgettablet, die momenteel voor 165 euro verkrijgbaar is, beschikt onder meer over 1,5GB aan werkgeheugen en 8GB aan interne opslag. Geruchten over een nieuwe Galaxy Tab E-serie gaan al langer. Zo verschijnen  er mogelijk ook een kinder- en een Lite-variant. Wat de specificaties en verschijningsdata van de nieuwe modellen worden, is  onduidelijk.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Tab A 9.7
Samsung Galaxy Tab A 9.7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu