De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Geruchten Samsung Galaxy S7: massaproductie S7 Edge gestart en meer

Redactie
15 februari 2016, 16:45
2 min leestijd
Geruchten Samsung Galaxy S7: massaproductie S7 Edge gestart en meer

Het duurt nog maar één week tot de lancering van de Samsung Galaxy S7. Op 21 februari 2016 wordt het toestel aan het grote publiek gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress. Vandaag zijn er opnieuw enkele nieuwe geruchten naar buiten gebracht.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe geruchten Galaxy S7

Allereerst ontvingen we via Phone Arena het bericht dat Samsung begonnen schijnt te zijn met de massaproductie van de Galaxy S7 Edge.  Bij de introductie van de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge een jaar geleden verkeek Samsung zich op het aantal geïnteresseerden voor de laatste variant. De fabrikant verwachtte dat de witte Galaxy S6 het populairst zou zijn, maar uiteindelijk bleek de S6 Edge vier keer zo vaak over de toonbank te gaan. Samsung wil een dergelijk fiasco deze keer voorkomen en heeft volgens anonieme bronnen uit de productieketen  de fabriek in Asan de opdracht gegeven op volle toeren te draaien, zodat bij de lancering van het toestel er voldoende op voorraad zijn.

Ook zijn  er afbeeldingen van de vermoedelijke Galaxy S7 Edge in het wild op Weibo opgedoken. Op de ietwat wazige foto’s is wel duidelijk te zien hoe de rondere afwerking van de zijkanten en de hoeken  het toestel meer rondingen geeft. Daarnaast komt  de zwarte kleur van het toestel ‘zwarter’ over dan we nu gewoon zijn  bij de Galaxy S6, die een ietwat blauwige gloed over zich heen heeft. De fabrikant lijkt helaas nog niet het wondermiddel tegen vingerafdrukken te hebben gevonden. Samsung heeft  daarnaast  ook  de homebutton iets vergroot ten opzichte van het huidige vlaggenschip.

Batman versus Superman

nieuwe geruchten galaxy s7

Het meest opvallende gerucht van vandaag is echter afkomstig van het Koreaanse  Naver. Volgens de website brengt Samsung ook een gelimiteerde oplage van een variant van de Galaxy S7 uit. Dit betreft een  Batman versus Superman-editie. Vorig jaar verschenen er 1000 exemplaren van de Iron Man-editie die binnen afzienbare tijd waren uitverkocht. Deze variant kostte toen 1000 euro en verscheen alleen op  markten in Azië. Of de Batman versus Superman-Galaxy S7 wel naar Europa komt is nog niet bekend. Volgens  Naver verschijnt de gelimiteerde editie  in maart of april en kunnen we dan meer informatie verwachten.

Lees het laatste nieuws over de Galaxy S7

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu