De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Nieuwe Gmail voor Android wordt woensdag gelanceerd’

Redactie
27 mei 2013, 8:01
1 min leestijd
‘Nieuwe Gmail voor Android wordt woensdag gelanceerd’
gmail

De nieuwe versie van Gmail voor Android, één van de beste apps van Google’s mobiele besturingssysteem, wordt mogelijk woensdag 29 mei uitgebracht. De betreffende screenshots van Gmail zijn vermoedelijk van een ingeplande blogpost voor het officiële Gmail-blog die op aanstaande woensdag zou worden gepubliceerd.

Dat meldt het doorgaans betrouwbare Android Police. Nadat eerder de nieuwe navigatiebalk van de Gmail-app lekte, zou de vernieuwde versie vanaf woensdag in de Google Play Store beschikbaar moeten zijn.

Lees verder na de advertentie.

gmail-nieuw

Toch zet Android Police zijn vraagtekens bij de echtheid van de screenshots (zie foto rechts). Zo zouden de iconen in de statusbalk niet goed gepositioneerd zijn, worden er geen hoofdletters gebruikt in het begin van een e-mail en is de ordening van de e-mails binnen de app niet juist.

Toch bevestigen verschillende bronnen dat de screenshots wel degelijk echt zijn. De kans bestaat ook dat Google deze keer slordige screenshots gebruikt. Woensdag weten we of de screenshots daadwerkelijk echt zijn, en of de nieuwe Gmail-app dan ook in de Google Play Store beschikbaar is.

Lees ook 5 tips en alles wat je moet weten over Gmail voor Android.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu