De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Eerste foto’s nieuwe Google Glass voor zakelijke markt

Erwin Vogelaar
28 december 2015, 18:22
1 min leestijd
Eerste foto’s nieuwe Google Glass voor zakelijke markt

Google werkt al een tijdje aan een nieuwe Google Glass; Een versie zonder schermpje en eentje voor de zakelijke markt met schermpje. Deze versie laat zich nu voor het eerst zien.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Google Glass

De nieuwe versie van Google Glass voor consumenten laat nog even op zich wachten, maar nu zijn de eerste onofficiële foto’s te zien van de nieuwe Enterprise Edition. Vergeleken met de vorige versie van Google Glass lijkt er vooral intern wat veranderd te zijn. Eerder dit jaar was door The Wall Street Journal al bevestigd dat de nieuwe versie een Intel Atom-processor, een betere accu en verbeterde draadloze verbinding heeft. Aan de buitenkant ziet de nieuwe Google Glass er vooral steviger uit. Ook zit er een scharnier aan waardoor het schermpje is in te klappen.

De foto’s komen van de website van de FCC, het Amerikaanse overheidsorgaan dat verantwoordelijk is voor regelgeving rond telecommunicatie. Google moet de Enterprise Edition van Google Glass echter nog officieel aankondigen. Deze versie van Google Glass lijkt enkel via Glass for Work-startups verspreid te gaan worden.

Met Google Glass kun je op een klein schermpje in je ooghoek informatie zien zonder dat je er een telefoon voor bij hoeft te pakken of hoeft weg te kijken van de wereld voor je. Meer weten over Google Glass? Lees dan onze Google Glass review. Google blijft nog onduidelijk over de toekomst van deze wearable en over hoe Glass er eventueel uit gaat zien voor de consument.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron: 9to5Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu