Nieuwe Google-zoekfunctie ook van invloed op Android

google searchGoogle heeft een verbetering doorgevoerd in de zoekmachine op de desktop. Voor de mobiele variant Google Mobile betekent het ook dat er wat nieuwe mogelijkheden bijkomen. De Universal Search zijbalk is nu ook op Android-toestellen te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


google mobileDaarmee krijg je de mogelijkheid om de zoekresultaten te filteren op basis van type of datum. Je vindt de vernieuwde zoekfunctie als je naar Google.com op je Android-toestel gaat. Een naar rechts wijzende dubbele pijl maakt duidelijk dat er opties zijn om de zoekresultaten te filteren. Je hebt dan de mogelijkheid om bijvoorbeeld News, Products of Status Updates te kiezen. Ook kun je je zoekresultaten beperken tot een bepaalde zoekeperiode. Een andere mogelijkheid is in Images, Location, Buzz en andere onderdelen Google Search verder te gaan met zoeken.

Via: Google Mobile Blog

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.