De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Nieuwe high-end smartphone Sony op foto’s te zien’

Redactie
17 mei 2013, 8:03
1 min leestijd
‘Nieuwe high-end smartphone Sony op foto’s te zien’
xperia-ul-so-l22-ntt-docomo

Een nieuwe high-end smartphone van Sony met de codenaam Gaga is op enkele foto’s opgedoken. Het toestel krijgt waarschijnlijk de naam Xperia UL en wordt gezien het design de opvolger van de Xperia Z en Xperia ZR, waarvan laatstgenoemde enkele dagen geleden geïntroduceerd is. De Xperia UL is de meest high-end smartphone van de drie.

De Sony Gaga wordt voorzien van een 5 inch full-hd-scherm, Qualcomm Snapdragon 600 quadcore-processor en Android 4.2 (Jelly Bean). Het toestel krijgt ook 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslagruimte dat met een micro-sd-kaart uit te breiden is en een batterij van 2300 mAh. Meer foto’s van de smartphone zijn hier te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Aan het design van de Xperia UL is te zien dat Sony weer van een rubberen coating gebruikmaakt. Dit duidt erop dat de smartphone water- en stofbestendig is.

Omdat de Xperia Z en Xperia ZR pas recentelijk in Europa zijn gelanceerd, bestaat er een grote kans dat de Xperia UL alleen in Azië verkocht gaat worden. De Xperia UL wordt dan mogelijk het nieuwe vlaggenschip van Sony. Een prijs of releasedatum is nog niet bekend.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu