Nieuwe hoofdredacteur Android Planet: Tim Kraaijvanger

Redactie
17 augustus 2010, 16:24
2 min leestijd
Nieuwe hoofdredacteur Android Planet: Tim Kraaijvanger

Zoals de meeste lezers wel gemerkt hebben, heeft Android Planet de afgelopen dagen een opmerkelijke verandering ondergaan. We hebben dagelijks veel meer nieuwsberichten en we gaan veel actiever om met ons Twitter-account @planetandroid. Als gevolg daarvan zijn we de afgelopen dagen behoorlijk gegroeid: inmiddels meer dan 3.000 Twitter-volgers en ruim 10.000 dagelijkse unieke bezoekers op de website. Het is allemaal te danken aan onze nieuwe hoofdredacteur Tim Kraaijvanger, die de website behoorlijk onder handen heeft genomen en er alles aan gaat doen om Android Planet te laten uitgroeien tot dé Nederlandse website waar je naartoe gaat als je over nieuwe ontwikkelingen rond Android wil lezen. Tim is behalve voor Android Planet ook actief op zijn eigen website Scientias.nl, over populaire wetenschap.

Wat zijn we de komende weken van plan? In ieder geval kun je dagelijks een flinke stroom Android-nieuwtjes verwachten. Daarnaast gaan we alle achterliggende pagina’s van de website updaten. Dat houdt in dat de toestel-, apps- en tipspagina’s opnieuw zullen worden opgezet, zodat je voortaan een actueel overzicht krijgt welke Android-toestellen er op de markt zijn en welke Android-apps iedereen zou moeten installeren. We willen dat de basis eerst goed is en zullen daarna bezig gaan met nieuwe plannen. Zoals je van ons gewend bent staat de kwaliteit van de artikelen voorop en we hebben er vertrouwen in dat dit bij Tim in goede handen is.

Lees verder na de advertentie.

Gezocht: redacteuren

Natuurlijk kan Tim het niet alleen. De hoeveelheid nieuws rond Android is de afgelopen tijd enorm gegroeid en het wordt langzamerhand onmogelijk om alle Android-toestellen die op de markt verschijnen zelf in bezit te hebben. Vandaar dat we de redactie van de website willen uitbreiden met mensen die een zo breed en gevarieerd mogelijke achtergrond hebben en graag willen meewerken om de site verder uit te breiden. Het gaat voorlopig om een vrijwillige activiteit, waar je jezelf kunt profileren als deskundige binnen de community. We zoeken bijvoorbeeld mensen die het leuk vinden om round-ups van apps te maken, losse apps willen bespreken of zich willen specialiseren in een bepaald onderwerp of toestelmerk. We kijken uit naar de reacties, die we graag via het contactformulier zien binnenkomen.

Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's