Nieuwe HTC-actie: twee maanden rijden in een Porsche

Redactie
14 oktober 2010, 11:30
1 min leestijd
Nieuwe HTC-actie: twee maanden rijden in een Porsche
porsche
legend

In verband met de release van de zwarte HTC Legend komt HTC met een nieuwe actie. Vijf winnaars mogen op kosten van HTC twee maanden in een unieke Porsche Black Legend rijden. Altijd al je collega’s of klasgenoten willen overdonderen? Doe dan mee met de nieuwe actie! Een kleine kanttekening: benzine en boetes zijn voor eigen rekening.

Om mee te doen moet je een zwarte HTC Legend kopen. Vervolgens kun je via de speciale actiewebsite een foto uploaden van hoe de Porsche Black Legend later herinnerd moet worden. Oftewel, moet deze auto de geschiedenisboeken ingaan als bolide op de racebaan of moet de Porsche Black Legend juist geassocieerd worden met een andere bijzondere plaats?

Lees verder na de advertentie.

Gebruik je creativiteit en upload de foto op de website van HTC. Per deelnemer kan slechts een foto ingezonden worden. Tijdens de actieperiode tot en met 31 maart 2011 maakt HTC maandelijks een winnaar bekend. De eerste maandwinnaar kan al in januari de sleutels van de unieke Porsche Black Legend ophalen.

De HTC Black Legend is een special editie van de HTC Legend in de kleur Phantom Black en is slechts beperkt verkrijgbaar. Het matzwarte toestel bevat een naadloos frame gemaakt vanuit één stuk aluminium. Verder heeft het toestel een 3.2 inch AMOLED HVGA-display en een vijf megapixel autofocus camera met LED-flitser. De HTC Black Legend ligt voor 449 euro in de winkel.

Categorieën: Evenementen, Smartphones
Spotlight: HTC
Device: HTC Legend

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Legend
HTC Legend
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's