De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Nieuwe HTC M8 teaser hint naar dubbele camera

Gijs Ettes
4 maart 2014, 8:54
1 min leestijd
Nieuwe HTC M8 teaser hint naar dubbele camera
HTC M8 teaser

Dit keer is het niet een tiener die een HTC M8 teaser heeft geplaatst, maar de telefoonmaker zelf. De features van de HTC One opvolger zijn de afgelopen weken al grotendeels uitgelekt en zo ook de dubbele camera aan de achterzijde. Hiermee is het onder andere mogelijk om achteraf foto’s scherp te stellen. Bovenstaande afbeelding wordt begeleid door de tekst “Het leven staat op het punt om twee keer zo mooi te worden. Op 25 maart” en bevestigt nogmaals dat we over drie weken eindelijk kennis kunnen maken met het vernieuwde vlaggenschip van HTC.

Lees verder na de advertentie.

Gisteren werd in een HTC M8 video, die nogal wat stof deed opwaaien, uitgebreid stilgestaan bij de hard- en software van het toestel. Hoewel de smartphone qua design veel wegheeft van zijn voorganger, is wel duidelijk dat het toestel is voorzien van softwareknoppen op het scherm, in plaats van capacitieve toetsen onder het display. Verder lijkt het toestel op de laatste versie van Android 4.4 (KitKat) te draaien met daaroverheen Sense 6.

In tegenstelling tot de HTC One is de telefoon daarnaast voorzien van een sleuf voor micro-sd-kaarten. Ook het scherm is met 5 inch groter op de HTC One opvolger. HTC heeft een onderzoek ingesteld naar de video, aangezien het IMEI-nummer zichtbaar is in het filmpje.

Het laatste HTC nieuws op een rijtje

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu