‘Nieuwe foto’s tonen HTC One M9 met Dot View Case’

Gijs Ettes
5 februari 2015, 14:38
1 min leestijd
‘Nieuwe foto’s tonen HTC One M9 met Dot View Case’

De geruchten rondom de HTC One M9 volgen elkaar in rap tempo op. HTC werkt naar verluidt aan een gouden variant van het toestel en zal ook weer speciale Dot View Cases voor de M9 uitbrengen.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de HTC One M9 foto’s

De HTC One M9 foto’s hieronder geven een goede indruk van het design en formaat van het toestel en hoe dit eruit ziet met een Dot View Case. Laatstgenoemde komt waarschijnlijk beschikbaar in de kleuren zwart, geel en turquoise en wordt apart verkrijgbaar. Het voordeel van het hoesje is dat het licht doorzichtig is, waardoor je in één oogopslag informatie over het weer, de tijd en notificaties ziet. Ook kun je met een swipe naar boven de redial-functie activeren en jouw laatste telefoongesprekken inzien en, als je dat wil, iemand terugbellen.

Over de One M9 is de afgelopen weken het nodige uitgelekt. De smartphone, die de M8 opvolgt en waarschijnlijk op 1 maart wordt onthuld, heeft qua design veel weg van zijn voorganger. De specs van de M9 zijn naar verwachting vergelijkbaar met die van zijn grote broer (de HTC One M9 Plus), al gaan geruchten dat de resolutie van het 5 inch-scherm  1920 bij 1080 pixels bedraagt. Ook zou het toestel beschikken over een 20 megapixel-camera aan de achterkant en een ultrapixel-camera aan de voorkant.

Zowel de M9 als de M9 Plus draaien bij verschijning hoogstwaarschijnlijk op Android 5.0 Lollipop, met een opgepoetste versie van de Sense-skin. De adviesprijs van eerstgenoemde bedraagt waarschijnlijk rond de 700 euro.

Het laatste nieuws over HTC

Bron: Weibo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M9
HTC One M9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu