Video: nieuwe HTC One kan tegen meer dan een spatje water

Gijs Ettes
2 april 2014, 8:10
1 min leestijd
Video: nieuwe HTC One kan tegen meer dan een spatje water
HTC One video water

Een nieuwe HTC One video toont dat toestel tegen meer een spatje water kan. Minuten lang wordt de M8 in een bak met water gelegd en hij geeft geen krimp. Ook nadat de telefoon uit het water wordt gehaald, werkt hij naar behoren. De HTC One M8 is IPX-3 waterbestendig, wat betekent dat hij tot vijf minuten is beschermd tegen sproeien water met een temperatuur van maximaal 60 graden. In de praktijk houdt de smartphone het echter veel langer uit; gunstig dus voor wanneer je hem per ongeluk voor langere tijd in een toiletpot laat vallen.

Overigens hebben we in de HTC One review het nieuwe topmodel van de Taiwanese fabrikant uitgebreid onder de loep genomen. De smartphone is op vrijwel elk punt verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, oogt mooier en steviger er heeft snelle hardware en een prachtig scherm. Ook de interface zit slimmer in elkaar en werkt bijzonder vlot.

Lees verder na de advertentie.

HTC One video (M8)

All New HTC One (M8) Water Test - Water Resistant?

Prijs en beschikbaarheid

Wil je de HTC One M8 kopen? De langverwachte smartphone is vanaf 4 april eindelijk beschikbaar in ons land! Het toestel komt eerst in de kleuren zilver (Glacial Silver) en grijs (Gunmetal Grey) beschikbaar, de goudkleurige versie (Amber Gold) verschijnt later in Nederland. Via enkele webwinkels kun je de HTC One M8 in combinatie met een abonnement of los bestellen. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Het laatste HTC One nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu