Dit is de nieuwe HTC One

Redactie
19 februari 2014, 15:03
1 min leestijd
Dit is de nieuwe HTC One
nieuwe HTC One

De bekende Twitter-lekker Evleaks heeft een render gepubliceerd waarop de nieuwe HTC One te zien is. De nieuwe HTC One gaat waarschijnlijk The All New One (wij noemden ‘m de The All New HTC One) heten, en de smartphone wordt op 25 maart onthuld. Dat betekent dat HTC geen nieuw vlaggenschip op de Mobile World Congress gaat tonen.

Op de afbeelding is een soortgelijk design als de HTC One te zien, alleen dan lijkt de nieuwe smartphone wat ronder. De smartphone komt volgens de geruchten beschikbaar in het goud, zilver en grijs. Een ander belangrijke verandering ten opzichte van zijn voorganger zijn de touchknoppen aan de onderkant. Het lijkt erop dat HTC de capacitieve knoppen toch echt vaarwel gaat zeggen.

Lees verder na de advertentie.

Specs van nieuwe HTC One

De hardware blijft vooralsnog onbekend van de nieuwe HTC One. Volgens eerdere berichten beschikt het toestel over een 5 inch-scherm en krijgt de smartphone een nieuwe camera. Deze camera bestaat uit twee verschillende lenzen waar achteraf mee kan worden scherpgesteld. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om een foto te maken en vervolgens de focus te bepalen door op het scherm te drukken. Hierdoor zou het voor de smartphone niet meer noodzakelijk zijn om eerst scherp te stellen en vervolgens een foto te schieten.

Het laatste HTC Two (M8) nieuws op een rijtje

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu