Placeholder
Redactie

htc-flagshipDe eerste foto van een nieuwe telefoon van HTC is op het internet verschenen. De telefoon lijkt op een combinatie van de HTC Desire HD en de Google Nexus One. Opvallend is de positie van de front-facing camera. Deze is naast de brede speaker zichtbaar. De randen van de nieuwe Android-telefoon zien er veel ronder uit dan die van huidige HTC-modellen. Het scherm lijkt volgens Pocket Now iets kleiner te zijn dan de Desire HD. Waarschijnlijk heeft het touchscreen een diameter van circa 3,8 inch.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Er is nog helemaal niets bekend over de specificaties van dit toestel. Gezien het grote beeldscherm en de front-facing-camera gaat het waarschijnlijk om een high-end-telefoon. Wellicht is dit de eerste HTC-telefoon met een multikernprocessor van NVIDIA. Maar nogmaals, dit zijn speculaties.

Hopelijk volgen er antwoorden op het Mobile World Congress in februari. Tijdens dit congres in Barcelona laten Sony Ericsson, HTC en Samsung nieuwe telefoons zien. Waarschijnlijk blijft het niet bij telefoons. Zo gaat er een gerucht rond dat HTC in februari de Flyer aankondigt, de eerste tablet van HTC met Android 2.3. Deze tabletcomputer is later te upgraden naar Honeycomb (3.0).

Via: Pocket-Now

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.