Nieuwe HTC-telefoon gefotografeerd

Redactie
20 januari 2011, 19:55
1 min leestijd
htc-flagship

De eerste foto van een nieuwe telefoon van HTC is op het internet verschenen. De telefoon lijkt op een combinatie van de HTC Desire HD en de Google Nexus One. Opvallend is de positie van de front-facing camera. Deze is naast de brede speaker zichtbaar. De randen van de nieuwe Android-telefoon zien er veel ronder uit dan die van huidige HTC-modellen. Het scherm lijkt volgens Pocket Now iets kleiner te zijn dan de Desire HD. Waarschijnlijk heeft het touchscreen een diameter van circa 3,8 inch.

Er is nog helemaal niets bekend over de specificaties van dit toestel. Gezien het grote beeldscherm en de front-facing-camera gaat het waarschijnlijk om een high-end-telefoon. Wellicht is dit de eerste HTC-telefoon met een multikernprocessor van NVIDIA. Maar nogmaals, dit zijn speculaties.

Lees verder na de advertentie.

Hopelijk volgen er antwoorden op het Mobile World Congress in februari. Tijdens dit congres in Barcelona laten Sony Ericsson, HTC en Samsung nieuwe telefoons zien. Waarschijnlijk blijft het niet bij telefoons. Zo gaat er een gerucht rond dat HTC in februari de Flyer aankondigt, de eerste tablet van HTC met Android 2.3. Deze tabletcomputer is later te upgraden naar Honeycomb (3.0).

Via: Pocket-Now

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu