De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nog geen nieuwe aanwijzing voor Android 5.0: nieuwe KitKat-versie duikt op

Redactie
19 maart 2014, 17:38
1 min leestijd
Nog geen nieuwe aanwijzing voor Android 5.0: nieuwe KitKat-versie duikt op
androidkitkat

Een nieuwe KitKat-versie is opgedoken in de bugtracker van Chronium, een plek waar vaker nieuwe buildnummers – en daarmee ook Android-versies – te vinden zijn. Het betreft een nieuwe versie van Android 4.4 en het topic waar het buildnummer te vinden is, was eerst alleen voor Google-medewerkers zichtbaar. Dit duidt erop dat het topic werd gebruikt door Google-medewerkers die al een nieuwere versie van Android draaien.

Het buildnummer is KTU65, waarbij K voor KitKat staat en uit de code zelf is af te leiden dat de nieuwe KitKat-versie op 6 maart is gemaakt. Dit betekent dat het een zeer recente Android-versie is, en mogelijk een aankomende update voor Android-toestellen die al op KitKat draaien.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe KitKat-versie: geen Android 5.0?

De verwachting is dat Google nog even doorbouwt op KitKat. Mogelijk niet zo lang als ze bij Jelly Bean deden, maar voorlopig nog wel. We zien op dit moment nog geen gelekte informatie over Android 5.0 (nu bekend als Android L), maar er bestaat nog steeds een mogelijkheid dat Google zijn nieuwe Android-versie tijdens Google I/O in juni presenteert. Dit evenementen is echter de afgelopen jaren meer uitgegroeid tot een plek voor ontwikkelaars, in plaats van een evenement waar nieuwe Android-aankondigingen worden gepresenteerd.

Laatste nieuws over KitKat

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu