Nieuwe Android KitKat-video zet Apple voor aap

Redactie
4 september 2013, 10:43
1 min leestijd
Nieuwe Android KitKat-video zet Apple voor aap
android kitkat-video

In een nieuwe video van KitKat neemt de snoepfabrikant Apple op de hak. Dit doet het bedrijf naar aanleiding van zijn samenwerking met Google voor Android 4.4, dat de subtitel KitKat gaat krijgen.

Dat Android 4.4 niet Key Lime Pie of iets anders gaat heten maar KitKat is inmiddels door Google en KitKat zelf bevestigd. Met een video op KitKat’s eigen YouTube-kanaal worden deze woorden bovendien nog wat extra kracht bij gezet. KitKat heeft namelijk een ludieke promotievideo online gezet die Apples manier van producten aankondigen flink op de hak neemt.

Lees verder na de advertentie.

In plaats van Apples hardware- en iOS 7-ontwerper Jony Ive is ‘Chief Breaks Officer’ Chris Catlin bijvoorbeeld aan het woord in de Android KitKat-video. Catlin beschrijft in de video uitgebreid waarom KitKat zo’n goede versnapering van chocolade is en welke designprincipes in het ontwerp van een KitKat worden meegenomen.

“Every corner, every edge, every finger of every bar has been carefully considered and crafted to create a beautifully immersive and multi-sensory experience. And it really does taste as good as it looks.”

Lees alles over de aankomende versie van Android in ons herhaaldelijk bijgewerkte Android 4.4 KitKat-overzicht.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu